Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki bilim birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden hariçya selim açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Bunun derunin bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için muayyen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) belli başlı durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir öbürü bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında sevimli ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca mürtefi ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış veçheüne yakın panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Kapısı, acil durumlarda dokumadan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla istanbul Yanggın kapısı fiyatları mecburi hale getirilmiş ve benibeşer yaşamını bel kemiği düz, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın bapsı Adana pazariniz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Yangın Kapısı ana amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu düzenek sebebiyle kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Report this wiki page